Tipic basescian


Ce a zis astazi presedintele este tipic intregii lui cariere. Asa a crescut in cariera. Invrajbind. In PD ii invrajbea pe colegii de partid. Pana l-a dat jos pe Roman. Care, apropo, viseaza la revenire. Cu stilul lui nici o sansa.

Sa revenim la presedinte. S-a aliat cu Tariceanu. L-a sapat pana a scapat de el. De Stolojan amintesc numai asa de amorul conversatiei.

Acum, la final de mandat, nu mai are pe cine invrajbi. Si se distreaza aruncand in arena bugetarii impotriva pensionarilor.

Trebuie sa fii insusi Machiavelli sa declari pe postul national ca bugetarii (imputinati de FMI) nu pot reveni la vechile salarii din cauza pensionarilor (ale caror pensii nu au fost reduse asa cum a visat el mai demult). E clar ca functionarul dintr-o comuna uitata de dumnezeu, platit de la buget, nu are pregatirea necesara sa inteleaga subtilitatile mult alesului nostru presedinte. Asa ca, cel putin pana la primul salariu, care ii va crea probleme de gestionare a banilor, se va uita crucis la vecinul ce boiereste cu o pensie de 500 lei (sic). Il si vad pe postas (bugetar inca) impartind pensiile de parca si-ar imparti salariul. Asta e presedintele pe care il mai avem inca.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: