Fara subiectul zilei


Nu stiu ce m-a apucat astazi scrisul pe blog. Asa fara nici un motiv. Monica si cu Irinel sunt in pauza de conflict de vreo 2 zile. Oana si cu Pepe nu mai au nimic nou de aratat (vezi videoclipurile Oanei). Presedinte e (cred) in concediu si implicit in silentio stampa cenzurat fiind de prima doamna (ma rog, una din ele). Sau i-a ajuns pentru ceva timp gafa cu regele, maresalul si rusii. Subiectul bacalaureatului  s-a epuizat dupa ce toata lumea a incercat sa afle cine se face vinovat de dezastru. Daca asteptau si rezultatele de la titularizarea profesorilor mai economoseau din neuronii analistilor de tot felul. Boc a demonstrat din nou ca e capabil de gafe monumentale. Aprope cu siguranta d-na Vass a lipsit de la sedinta in care s-a hotarat ca primul ministru sa inaugureze un nou asezamant al evaziunii fiscale. Sau poate China Town a fost inventat pentru ca cei de la Garda Financiara sa nu alerge ca bezmeticii prin oras in cautare de evazionisti. Acolo se strang ca mustele la miere. Concluzia e ca eu, tocmai astazi cand m-a pocnit cheful de scris, nu am un subiect mic dar suculent de barfit.

Adevarul e ca m-au napadit remuscarile. Pornisem cu mult elan pe drumul greu al acestui blog si, deodata, n-am mai scris nimic atata timp. Motivul: m-am relocat. Pe romaneste mi-am schimbat domiciliul. Actiune insotita de toate corvoadele imaginabile, imaginate sau neimaginate inca. Acum lucrurile s-au asezat cat de cat pe un fagas cu aparenta de normalitate. Asa ca imi promit din nou, in modul cel mai solemn, sa scriu cat mai consecvent aici.

PS: Ii rog pe distinsii vizitatori si, sper, cititori ai acestor randuri, sa lase un mic semn al trecerii lor. Cred ca voi sti astfel ce sa povestesc aici. Multumesc.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: