Romania=stat national…unguresc


Ca doua judete nu au avut spitale de desfiintat parca mai treaca mearga. Desi pastila e amara rau pentru romanii care alearga in restul tarii pina la spitalele ramase.

Dar sa scuipi afara din functia de consilier prezidential un analist, care ocupa acest post de 4 ani, pentru simplul motiv ca a spus niste adevaruri cunoscute pana si de cei mai analfabeti politicieni parca suna a colonizare. De la Revolutie (termen cvasiunanim acceptat) si pana astazi si cu siguranta mult timp de acum incolo ungurii vor participa la guvernare indiferent cine va castiga alegerile. Pentru ca procentul lor da greutate oricarei coalitii aflate la putere. Dar nu am descoperit eu apa calda. S-a ajuns, insa, ca si presedintelui sa ii fie frica de niste adevaruri spuse despre cei ce asigura cu adevarat majoritatea si sustinerea acestui guvern. Cred ca nu a avut nimeni curajul sa atace in justitie UDMR pentru ca cei ce ar fi putut face asta s-au temut pentru viata lor.

Da, asa cum spune constitutia „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil” dar dupa ultimele evenimente este stat national unguresc. Nu stiu daca ne vom reveni. Si lovitura a fost bine data. Concomitent cu nunta din Anglia pentru ca presa sa aibe alceva de comentat.

Inca o pastila amara de digerat.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: