Internet


Nu stiu ce mi-a venit sa ma iau de subiectul asta. Cred ca principalul vinovat e baba nemultumita de violatorul ei. Vazusem clipul aseara pe net. Astazi toata lumea (bloggeri sau nu) au pe prima pagina baba susamintita. Urmatoarea etapa va fi transpunerea episodului la Bendeac in spectacole si apoi (sau concomitent) la Divertis si Mondenii. Era sa uit de Traznitii din NATO. Acum nu mai poti sa manevrezi telecomanda ca vezi numai Pepe si Oana iar pentru variatie Monica si Irinel. Cand si HBO va prelua subiectele voi vinde televizoarele.

Si uite asa din una in alta am ajuns sa ma intreb ce am mai fi avut de comentat daca internetul nu ne-ar fi permis aceasta informare instantanee. Cum am mai fi petrecut serile noi astia care ne straduim sa scriem ceva interesant. Ceva care sa atraga cititori. Sa facem rating. Sa fim curtati pentru a posta reclame pe pagina noastra.

Inca ma mai intreb ce dracu m-a apucat sa ma iau de subiectul asta. Sunt asociatii intregi de sociologi care abia au avut indrazneala sa analizeze subiectul FACEBOOK. Foarte rar am citit ceva despre fenomenul internet la granita dintre tehnica, comunicare, schimb de informatii si fenomen social. Cred ca bat campii. Nu am nici un fel de pregatire in domeniul analizarii unor astfel de relatii umane. Deja internetul este cea mai notabila conectare a tehnicii in relatiile umane. Ca sa inchei intr-o nota vesela: pana si Pepe foloseste in divortul sau mail-urile Oanei.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: